Co Partnerschap B-B hotel Frankrijk

GEZOCHT: Serieus stel om met ons in co-partnerschap ons Bed & Breakfast in de Vienne, een streek in Frankrijk, te runnen.

Vanwege werkzaamheden in Nederland en we de voortgang van onze B&B niet willen onderbreken zijn we op zoek naar een serieus stel dat gedurende een periode de exploitatie wil overnemen.

De B&B is gelegen in de Franse campagne, een landelijk gebied tussen Poitiers en Limoges. Het merendeel van onze gasten boekt bij ons om te genieten van de mooie rustige omgeving en om te wandelen of fietsen in de prachtige natuur .

Wat zoeken wij in onze co-partners is dat ze onderstaande begrippen ten aanzien van de zorg voor de gasten onderschrijven;

Gastvrijheid en zorgzaamheid

Affiniteit met land en streek, bij voorkeur een beetje de Franse taal machtig, dan wel bereid zijn deze te gaan leren.

Beschikking hebben over:

Redelijke cq goede culinaire vaardigheden en er plezier in hebben om een aantal dagen per week te koken voor gasten en eventuele passanten.

Wat technische vaardigheden hebben om kleine klusjes en reparaties zelf op kunnen lossen.

Een beetje liefde voor tuinieren om de zorg voor onze (kleine) theetuin op zich te nemen. De rest van de tuin word door een lokale tuinman bijgehouden.

Het is de bedoeling dat onze co-partners in overleg gedurende een periode de exploitatie van de Bed & Breakfast overnemen.

Wat hebben we te bieden:

Een verblijf in de mooie streek Vienne

Een aan de omzet gerelateerde vergoeding, met als uitgangspunt een vooraf overeengekomen percentage van de omzet minus de kosten.

Een en ander zal in goed overleg en alle openheid worden bepaald. In de kostenpost wordt vanzelfsprekend een vergoeding voor gebruik van pand en inventaris opgenomen.

Interesse? Stuur een email met een uitgebreide profielbeschrijving naar maisonlachasseigne@gmail.com en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Top